maanantaina, kesäkuuta 11, 2012

What a great day!


Wihiii meijä unneliina sai ehkä vihdoin kodin, siis ehkä, mutta silti jes :D Ollaan kysytty varmaan kaheltakymmeneltä, mutta eijei, joko niitä ei kiinnosta tai sit ne haluu ottaa sen pihalle, mut meijä unski on nii prinsessa ettei se nyt siellä talvella tarkene!
Aattelin tehä tänää vähä vähemmän vakavan postauksen ko eilinen oli vähä rankka, tai no ei sen ollu tarkotus olla mikää itketys kosketus, mutta se kai siitä sitte loppujen lopuks tuli..
Oikeesti Unnasta ei voi saaha hyvää tai ainakaa laadukasta kuvaa. Ei voi, se joko syö kameran tai näyttää takapuolta tai heiluu nii että heilahtaa, paitsi jos hieron sen korvia.. Yritin eilen kuvata sitä mutta en nyt tiiä tuliko siitä kauheesti mitään :D
Mua väsyttää nyt ihan kauheesti ko valvoin eilen myöhään ja sitte pakotin itteni ylös kymmeneltä ja lähin salille ja olin tunnin ja sitte kävelin 20min pihalla ympyrää ko mulle laitettii semmonen selän venytyshärveli päälle.. Kaikki jokka meni ohi nii katto mua jotenki oudosti ko mulla oli se :D Siis siks käyn salilla ja tossa venytyshärvelissä koska mun selässä on välilevynpullistuma. Joskus pari kuukautta sitte se todettiin, vaikka todennäkösesti se on tullu jo puoltoista vuotta sitte ku jäin auton alle ja sillon tutkittiin vaan mun jalkaa eikä tajuttu että selälle ois saattanu sattuu myös jotain.. Mutta nyt mää yritän kuntouttaa sitä, jos se siitä sitte joskus ajan kanssa häipyis sieltä selästä se ongelma :) Kyllä se selkä vähäse haittaa mun elämää ku en saa juosta tai mitään sellasta ja jouduin lopettaa urheilun oikeestaan kokonaan. Saan pyöräillä, kävellä ja uida. Ja tehä salilla sellasia juttuja mikkä auttaa siihen selkään muttei rasita.. Koulun liikuntatunneillaki menin aina salille nyt keväällä. Vähä harmi, mut kyllä se siitä varmaan joskus paranee (:
Sieltä salilta tulin sitte kotia ja sain olla aika kauan ihan yksin kotona ja sitä tapahtuu niin harvoin että siitä pitää nauttia kunnolla! Äiti ja iskä oli töissä, Alina kesäkerhossa, Olivia Hämeenlinnassa ja Ramita muumimaassa 8) ja leivoin sitte sellasen kakun josta laitan kyllä kuvan tonne (:
Sitte joskus iltapäivällä lähin tonne Halkokarille Viiville ja ko avasin oven nii Viivi on siellä ettimässä vasaraa sen äitin ja Juhon kans. Joo kyllä, vasaraa, ihmettelin määki vähä. Viivi halus rikkoa säästöpossun niin että kolikot lentää hienosti.. :D No sitte jonku ajan päästä Ida tuli sinne ja myöhemmin Viivi lähti Kälviälle peliin ja sitte Emma ja Saara tuli sinne.. No Halkokari oli täynnä hyttysiä ja mäkäräisiä nii päätettii lähtee vähä retkelle ja kierreltii pyörillä vaan ympäri Kokkolaa ja ei se nyt nii tylsää ollu miltä se kuulostaa :D On ollu jotenki tosi lepponen päivä, tuntuu niinkö oisin tehny vaikka mitä.. Ainaki oon saanu nauraa paljo! (:


Tuo meijä Unski on niinku joku koira ku sillä on tollanen lelu jonka se aina ottaa suuhun, juoksee se suussa ympäriinsä ja kilistää sitä nii kovaa että joskus yöllä se pitää ottaa siltä pois ko jokku ei saa nukuttua :)






Joo en ymmärrä miks tää on taas väärin päin vaikka käänsin tän jo mutta kääntäkää päätänne jos huvittaa :D Siis tällanen tää selän venytyshärveli on, jolla siis on oikeesti joku hieno nimi mutta oon nii tyhmä etten nyt muista sitä :D



Siis tein tällasen jukurttikakun ja sit laitoin vähä kuorrutusta ja koristelin ja semmosta 8)

Sain tällasen erittäin hyvälaatuisen otoksen juuri sillä hetkellä ku Viivi räjäytti säästöpossun ku seisoin vielä niitte eteisessä :)




Vihdoin sain maistaa tätä! Oon kattonu sitä mainosta sataviiskyttuhatta kertaa ja miettiny että miltä tuo maistuu ja tänään sain sen tietää! 8) Se oli just sellasta mitä toivoin, koska pelkäsin että se maistuu liikaa tavalliselta suklaajäätelöltä, josta sitte taas en tykkää yhtään :D

Voi sitä onnellisuutta ku saa jäätelöö! (:

Sarppaaaaa (8

Ja empsaa (:

Tähän loppuun vielä kuva-arvoitus. Kuinka voin onnistua ottamaan tällaisen kuvan? Näyttää niinku oisin semmonen pikkuihminen joka ois leikattu jostai muualta ja liimattu tohon kuvaan erillisenä ja naurettiin tälle nii paljo! Muutenkaa ei näytetä ollenkaa itteltämme, onneks ei näytetä oikeesti tolle :D:D

2 kommenttia: