lauantaina, kesäkuuta 02, 2012

LOMA!

Oijoi nytte se loma sitte ois!:) Vitsit on hauskaa, siis jos ei kato ulos.. Eilenki oli nii mukava päivä ku koulussa oli ysien potkiaiset jajjjajja illalla oltiin meijä seurakunnan nuorten illassa kavereitte kans ja katottii siellä Pink Panter 2 ja voi että se oli hyvä! Oisin aatellu et se on joku semmone ylitylsä etsiväleffa josta en ymmärrä mitään, mut mun ennakkoluulot osottautu iha vääriks. Se oli iha sairaa hyvä ja en muista millon oisin nauranu jossai leffassa nii paljo :D Mut toisaalta oli seuraki mitä parhain ja taivaan iskä :) Meni eilen kyllä vähä myöhään siellä ja pääsin vasta joskus yhe aikoihi nukkumaa ja heräsin kuuelta, mut ei väsytä yhtää koska nyt se loma on vihdoin! Nuissa päättäjäisissä on kyllä ihan yliuuvuttavaa ku niitä stipendejä jaetaa sataseitkyttuhatta ja todistuksia miljoona niille yseille, mut sit ku sieltä toimituksesta päästii luokkaa ja jaettii toikkarit ja sain vielä stipendinki nii kyllä piristy! Keskiarvo oli 9.6, siis 7 ysiä ja 9 kymppiä.. Jja wihiii, oon jotenki onnelline ettei tarvi käyä tota samaa koulua ens vuonna, mut toisaalta taas aika haikeeta ku tajusin että ehkä nään joitaki meijän luokkalaisia seuraavan kerran vasta joskus yli vuoden päästä!:( Mut iha hyvä saaha joistaki niistäki vähä lomaa.. :D Nyt on nii vapaa olo ja kaikkee. Tänää äiti on töissä mut iskä vei meijät justii hesee syömää ja sit se osti meille vielä jätskit (mikä on muute ihan yliarvostettua näi kylmällä säällä) näi päättäreitte kunniaks :) ja sitte on parit lakkiaiset ja sit aattelin mennä kavereitte kans jonnekki vähä iloitsemaan tästä lomasta :) Nii ja muute laskin justii että tasan kahen kuukauden päästä oon välilaskulla Saksan Dysseldorfissa (kirjotetaankohan ees noin?).  Nonii nyt mää jatkan tätä jäätelön syöntiä tässä villatakki päällä..

Hehe ysit vähä eilen kirjotteli mun naamaa mut sitte mut vielä kasteltii suihkupullolla naamasta nii kaikki levis tommosiks hienoiks kuvioiks ja sitte oli tosi hauska pyöräillä ton näkösenä kaupungin läpi.. :D Kotona sit otin tämmösen ihkun teinipeilikuvan koska.. koska en tiiä miks mutta tykkään noista vaatteista nii paljo, varsinki tosta shortsihässäkästä mikä nyt ikinä onkaa jonka ostin Thaimaasta :))
Siinä mun päättärivaatteet, tuo mekko ei oo oikeesti ihan noin lyhyt, mut tuolla pihalla tuulee :D  tossa mekossa on yläselässä semmone hieno aukko, harmi vaan että on niin kylmä etten voinu olla ilman tota boleroo :(

Löysimpä tällasen kuvan vuodelta 1999, ilme ja ilmapallo kuvaa aika hyvin mun tän päivästä fiilistä 8) Lähtis sit kohta onnittelee niitä joille tollane lakki oikeesti tänää kuuluu :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti