sunnuntaina, joulukuuta 30, 2012

Pikaisesti

Heheeeei (: ! Nyt vihdoi ku opin ymmärtää tota Flickriä tän mun kuvahomman kans nii nyt sieltäki loppu tila.. :D:D Käytänkö jotenki liikaa kuvia vai häh ? :D Mun oli tarkotus laittaa tänne nyt vähä kynsijuttuja joista on jääny postaamatta ja jotai muutaki, ei nyt mitää tärkeetä mut silti, saan vasta ylihuomisen jälkee laitettua yhtää mitää kuvia tänne :D Yhen sain nyt jotenki keploteltuu tänne ettei tästä nyt ihan kauhee tylsä tulis ja jotaki päätin tänne nyt tulla höpöttelee, ettei tuo monen viikon postaustaukojuttu alkais käymää tavaks :D 

Huomenna ois illalla tarkotus mennä Hotakaisille viettää uutta vuotta ja syömää pizzaa ja jotaki sellasta (: Laittelen siitä sitte kuvia varmaa kans.. Iskä pääsi eilen sairaalasta pois ja nyt se sai hirveesti kaikki lääkkeitä ja piikkejä mukaan ja 3kk pitää käyttää keppejä :S Mutta hyvä nyt että pääsi kotiin kuiteski (:


Nyt kohta lähetään kirkkoon nii en nyt enää kerkee kirjotella enempää, että palailen sitte toivottavasti vähä runsaslukuisempien kuvien kera joskus tiistaina tai sen jälkeeen ! (:

Jos en ehi sitä oikeella hetkellä teille toivottaa, nii hyvää uutta vuotta kaikille <3

4 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen Joulu oli tellä ja pikaista paranemista teidän isille. Ja hirmuisesti terveisiä täältä kylmästä Suomesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iskä sanoo kiitos, ja terveisii kaikilta täältä lämpimästä Thaimaasta sinne kylmään Suomeen ! (:

      Poista
  2. Mitä teidän isälle on sattunut? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä murtu sääriluu sillai aika pahasti ku se pelas beachfutista ja Saksan joukkueen maalivahti hyppäs sen jalan päälle.. Se leikattiin viime viikolla ja nyt sen pitää 3kk olla keppeje varassa ja 3 viikkoon ei saa varata sillä jalalla yhtää :S Sinne laitettii 8 ruuvia sinne luuhun :D

      Poista