lauantaina, joulukuuta 01, 2012

1. luukku !

IMG_6411


Joulukuun 1. päivä ! Vähänkö outoo ku ei täällä sillai tunne sitä, paitsi että tänää avattiin meijä suklaakalentereitten ensimmäinen luukku <3 Ihan suomalainen kalenteri :D Katottiin myös Tonttu Toljanteri kaikkien meijän voimin nyt illalla ja näi se joulu varmaa tännekki on tulossa vaikka ei sitä nii paljo huomaakkaa :)


IMG_6364


Tällä viikolla joulun odotus on muutenki alkanu ku eilen vietettii koululla 1. adventtia ja myytiin ja syötiin tähtipullia jajajaja oli kuuset ja kaikki.. (: Laulettiin joululauluja ja sellasta :)

Sitte kerroinki jo tällä viikolla siitä meijän koko koulun maalausprojektista ja tässä se tulee :

IMG_6318

Jokainen koulun oppilas ja opettaja on siis saanu tehä tohon ainaski jotain (: Toi seinä oli siis ennen ihan pelkkä valkonen, eli kyllä tosta ainaski piristävämpi tuli :D Myöski koko huone näyttää nyt isommalta, koska ton kuvan maisema menee nii kauas, vai miten se nyt sillee taiteellisesti pitäskää sanoo.. Varmaa että syvyysvaikutelma luo sellasen illuusion että se huone tuntuu suuremmalta ? :D Ja kyllä oli hienosti sanottu, mutta vaikka ite sanonki nii tosta tuli mun mielestä tosi hieno :D

IMG_6321
Tässä vielä meijän Alinan tekemä norsu.. :') Mun mielestä tää koko maalaushomma oli tosi sopiva meijän koululle ku meillä on nii hyvä yhteishenki ja ku tosiaan kaikki sai tehä jotain, aina eskarista yläluokkiin ja sitte Alinaan, joka ihan ite teki luonnoksen omasta norsusta ensin paperille ja sitte piirsi sen lyijykynällä seinälle Ollin kanssa ja sitte lopulta vielä maalas sen siniseks ja sitä ei kauan tarvinu miettiä minkä värinen siitä tulee.. (: Mun mielestä jotenki tuo koko seinä kuvastaa nyt tosi hyvin sitä meijä yhteishenkee mikä meillä tuolla koulussa on (:
Täällä on nyt viikonloppuna ollu jokku ilotulituksen mm-kisat ja me ollaan seurattu niitä vähä meijän talon katolta :D Ei se nii hieno oo meiltä katottuna, ku se juttu on tehty sillai että ne jotka maksaa lipun sinne, nii ne saa nähä ne kaikki kuviot ja kuulla musiikin jne.. (: Tänää se ilotulitus kesti ihan tosi kauan ja niitä ammuttii nii paljo, että taivas oli nii täynnä ruutia ettei niitä enää meinannu nähä :D:D Tässä pari kuvaa siitä (:

IMG_6554


IMG_6555

Nuilla "ilotuksilla" (niinku Alina sanois) on myös ilmeisesti nyt juhlittu kuninkaan synttäreitten odotusta (: Meillä on siis vapaata 5. päivä, koska on kuninkaan synttärit ja thaimaalainen isänpäivä ja sit tietysti 6. päivä koska Suomen itsenäisyyspäivä (: Mennäänki sitte tiistaina koulujen jälkee Bangkokii ku kuulemma siellä on kaikkia siistejä juttuja aina ku kuninkaalla on syndet (: Saa nyt nähä mitä tehää siellä, mut on muutenki kiva ku Petraki sit pääsee näkeen vähä Bangkokia :) 
Oltiin tänää eläintarhassa, mutta koska oon tehny semmosista nii monia postauksia, nii ehkä en tee tästä enää, voin sit linkata jos Petra tekee :D Kuiteski tän seuraavan kuvan merkeissä, ihanaa joulunodotusta kaikille ihanuuksille ! (Terveisin Inka ja hänen ystävänsä kirahvi)


IMG_6449

2 kommenttia:

  1. ilotulitukset on hienoja mut tuhoaa ihan sairaasti otsonikerrosta! ihmisten pitäis ajatella tulevaisuuttaki ku ampuu tuhottomasti noita ilotulituksia ): mut hienoja kuvia muuten ja tykkään blogistas! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ! Toiki kesti nii kauan että taivaalla oli nii paljo ruutia ja muuta ettei enää ees meinannu nähä nuita.. Ja täällä pommitellaa joka päivä jossain.. Mutta mää en valitettavasti oo siitä vastuussa että täällä on jokku mm-kisat.. Mut Suomi on hyvä ku ei saa ilotulittaa ku kerran vuodessa, paitsi että Kokkolassa kaks kertaa (: Ja kiitos ! :)

      Poista