maanantaina, elokuuta 06, 2012

Täällä ollaaaaan !


Voi kuulkaas ette tiiäkkää minkä tuskan takana oli ees päästä bloggerin sivulle täällä kerrostalon aulassa, nimittäi meillä ei vielä oo nettiyhteyttä tuolla asunnon sisällä ja täällä aulassa on ilmane wifi mut iha älyttömän hidas ja arvaamaton.. Yritin eilen jo postata mut tää ei millää ees julkassu tätä tekstiä, eli en voi vielä laittaa niitä kuvia mitä lupasin :( Laitan ne sitte ku saadaa kunnon yhteys, mut tulin silti kirjottaa, että perillä ollaa nyt :)
Matkalla oli vähä kaikenlaisia vaikeuksia, mut kaikista selvittii.. Esim. käsimatkatavaralaukku joutu Dysseldorfin lentokentällä hukkaa, ja siellä oli kaikki Alinan lääkkeet, kaikki tärkeet paperit jotka lääkärit oli tehny Alinalle ja kaikki semmonen, mut onneks se sitte löyty :) Sitte Olivialla oli vähä matkapahoinvointia ja se oksensi Abu Dhabin lentokentällä sillon keskellä yötä :S Mut siitäki selvittii :)
Mulla ja Olivialla ja vähä muillaki (paitsi iskällä) on ainaki on ollu vähä semmosta pienimuotosta kulttuurishokkia ku kaikki tuntu olevan kauheen huonosti, mut asiat selviää täällä pikkuhiljaa, ja nyt ku ollaan parina päivänä jo oltu täällä altailla ja toissa päivänä käytii kaupassa ja puhuttii, että mennää kotii ja sillee, nii kai tää nyt ja vähä tuntuu et oltais kotona :D Olin eilen illalla pää- ja hartiahieronnassa ku olin nii jumissa lentomatkan jäljiltä ja kyllähä se jonku verran ainaki helpotti :) Alinalla oli eilen lääkäri, jonka kans oli sovittu, että Alinalle voidaa tilata lääkkeet täältä, ku niitä ei saa kuljettaa paljoo tänne ja näi, nii nyt asiat onki sit ihan toisella lailla, että niitä ei nyt sitte ookkaa koko maassa jne.. Aika perus Thaimaata, mut kyllä me ne jotenki nyt Suomesta sit saahaa :)
Tänää Hotakaiset oli täällä Pattayalla, ku niillä ei vielä tähä päivä mennessä ollu kotia, mut tänää neki sit löysi kodin :D Oltii niitte kans syömässä ja semmosta (: Nii ja ku Hotakaisilla on semmone lava-auto nii tehtii nii et aikuiset ja Alina oli sisällä ja sit Verkku, Oliver, Olivia ja minä matkustettii rennosti siellä lavalla, iha niinku thaimaalaiset itekki :D Ei kyllä montaa metriä sais Suomessa ajaa sillee.. :D
Mut joo, nyt tää unirytmiki alkaa pikkuhiljaa tasaantua ja aikaerokaa ei enää kauheesti paina nii vetäydyn tästä pikkuhiljaa tonne 6. kerroksee nukkumaa :) Hyvää yötä ja olkaa kärsivällisiä ja oottakaa, että saahaa kunnon nettiyhteys, nii sitte ne kuvatki tulee ! (:

2 kommenttia:

  1. en tiiä sekoileeko mun blogger vai mitä, mutta ainaki näyttäis että sulla on tullu yks postaus tänne jo muutaman kerran :) ainakin samalla otsikolla, voi olla ettei se sulle näy, mutta sanoin vaan jos et ollut huomannut, kiva blogi muuten ja toivottavasti kaikki nyt hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se ei näkyny mulle ja ku en ymmärrä yhtää mite se tuli monta kertaa, mut eilen ku saatii tänne kunnon yhteys nii näin ne ja poistin heti kaikki turhat samat postaukset :D Kiitos ku kerroit, mä en ois muute tienny siitä ollenkaa, ku sillon ku olin tuolla tän talon aulassa netissä nii se ei suostunu julkasee ja sit kävin vielä tarkistaa et julkasko se, ja sit siellä näky et ne ois menny vaa luonnoksiks :o

      Poista